Filosofisk rådgivning/vejledning

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Smilende kvinde sidder komfortabelt tilbagelænet i sofa med benene krydsetHvad er en filosofisk rådgiver/vejleder?

En filosofisk rådgiver kan både have en baggrund som psykolog, terapeut eller coach med uddannelse inden for filosofi. Filosofisk rådgivning og vejledning kan både være gavnligt for organisationer og virksomhedsrettede opgaver samt for private. I denne form for ydelse er rådgiveren optaget af at forstå dig som det menneske, du er, ved at hjælpe dig med at lære dig selv bedre at kende - at skabe en større selvindsigt.

Hvad kan jeg få ud af filosofisk rådgivning/vejledning?

Formålet med den filosofiske rådgivning er, at terapeuten - ved hjælp af spørgsmål - hjælper klienten med selv at finde svar og løsninger. Filosofien stiller bl.a. spørgsmålstegn ved diagnoser og søger i stedet svar ad andre veje. Filosofiens styrke ligger nemlig i, at den kan finde simple svar og løsninger på meget komplekse problemer, finde udveje i kaos og tænke nye tanker og muligheder. At arbejde filosofisk indebærer en udfordring af vores eksisterende tanke- og værdisæt, vores praksisverden samt vores livs- og identitetsforståelse. Dette kan både være relevant for privatpersoner, herunder eksistentielle problemer, såsom livskrise eller identitetskrise, samt virksomheder, herunder meningen med dens eksistens, værdisæt og visioner.

  • Individer:
    • Hvem er jeg?
    • Hvad er meningen med livet?
    • Hvordan lever jeg mit liv - og hvordan ønsker jeg at leve mit liv?
  • Virksomheder:
    • Værdisæt og vision
    • Produkt- og idéudvikling
    • Innovation
    • Kurser og foredrag

Online filosofisk rådgivning/vejledning hos GoMentor

Hos GoMentor bestræber vi os på at komme brugernes behov i møde ved at tilbyde fortrolig, sikker og let tilgængelig online terapi og coaching. Derfor kan du få online filosofisk rådgivning, vejledning og sparring med vores tilknyttede terapeuter, psykologer og coaches, som er uddannede inden for filosofi. Derudover kan du tilmelde dig GoMentor 24/7 og skrive ubegrænset med din rådgiver, uanset tid og sted.

Få hjælp med Filosofisk rådgivning/vejledning

Karen Hastrup Charlotte Ander Ernsø Zenna Grundtvig Mette Rold
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med Filosofisk rådgivning/vejledning

Karen Hastrup Charlotte Ander Ernsø Zenna Grundtvig Mette Rold
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Filosofisk rådgivning/vejledning

Vi samarbejder med



Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.