Familiesamtale

Nogle familier ser på overfladen nærmest perfekte ud, men det er de færreste der ikke har nogle problemer, hvor terapi kunne være gavnligt. Familierådgivning er noget de færreste familier overvejer når der opstår et problem – de tænker det er bedre at ”holde det indenfor hjemmets fire vægge”. Problemet med denne indstilling er, at mange små problemer, på lang sigt kan forvandle sig til store konflikter. Selv hvis en familie ikke længere bor sammen, vil familierådgivning ofte være gavnligt, så familiemedlemmerne undgår, at der ikke går for lang tid imellem at de ses. Uanset hvilken specifik udfordring man som familie står overfor, er der mange måde, hvorpå denne specialiserede form for terapi kan hjælpe.

 

Her er nogle af de grundlæggende måder, hvorpå familieterapi kan være gavnligt.

 

Kognitiv terapi – Nogle gange er det, at man er opmærksom på et problem, nok til, at man bliver i stand til, at prøve at løse det.

Kommunikationsproblemer – Familier der har svært ved at kommunikere effektivt med hinanden, kan lære hvordan man bliver bedre til, at lytte til hinandens ønsker og behov.

Søskendefejder – Når brødre og/eller søstre begynder at skændes igennem længere perioder, kan det have voldsom negativ effekt på hele familien. Rådgivning kan hjælpe søskende til, at blive bedre til, at anerkende og forholde sig til konflikter der foreligger, når årsagen til konflikten identificeres.

Adfærdsterapi – Hvis man lærer at ændre lidt på sit adfærdsmønster, kan det hjælpe familien til, at fungere bedre sammen.

Som du kan se, kan familierådgivning være gavnligt på mange punkter. Nu hvor du ved, at det rent faktisk virker, er her et nærmere kig på, hvordan online familierådgivning kan hjælpe.

Familierådgivning online

 

Her hos GoMentor ved vi, at dagligdagen ofte er travlt og hektisk, og mange familier har ikke tid til effektivt at forholde sig til de udfordringer og problemer de måtte stå overfor. Det er derfor vi har udviklet en platform for online rådgivning. Uanset det konkrete problem, man som familie står overfor, kan den specialiserede form for terapi lære familier at arbejde bedre sammen, hvilket kan resultere i en gladere og sundere husstand. Ved at denne vejledning og støtte bliver tilbudt online, kan vores tilknyttede terapeuter hjælpe moderne familier, uanset hvor travl deres kalender end er. Vores tilknyttede terapeuter er specialiserede i alle de udfordringer man som moderne familie typisk står overfor. Uanset de konkrete detaljer, kan familierådgivning hjælpe familier til, at rykke tættere sammen.

Definition af Familierådgivning

 

Familierådgivning er en terapiform der kan hjælpe familier, uanset hvilken type udfordringer de står overfor. Forskellige familier har forskellige behov når det kommer til familierådgivning, men der er mange tips og teknikker der kan hjælpe familier til at få det bedre sammen.

km fra