Antti Samppa

Psykoterapeut, Psykiater
København

Jeg ønsker at behandle dig sådan, at du føler, at jeg gør alt for at du får det bedre hurtigst muligt, at du bliver respekteret, at behandlingen sker i samarbej

Personligt Møde

Individuel samtale
15 minutter
500 kr.
Bestil tid
Individuel samtale
30 minutter
800 kr.
Bestil tid
Individuel samtale
45 minutter
1.200 kr.
Bestil tid
Individuel samtale
60 minutter
1.600 kr.
Bestil tid

Beskrivelse

Jeg er privatpraktiserende psykiater med klinik både i Frederiksværk og København.

Du kan ikke bruge henvisning fra egen læge til min klinik i København.

Jeg er uddannet læge i Åbo, (Turku) i Finland. Først arbejdede jeg nogle år som almen praktiserende læge. Efter at være blevet færdig som specialist i psykiatri for 23 år siden, arbejdede jeg først i Sverige og siden hen 1998 i Danmark. Jeg har også arbejdet en kortere tid i Norge og har fået specialistgodkendelse i England, United Kingdom. Således har jeg behandlet patienter/klienter både på dansk, finsk (mit modersmål), svensk og engelsk.

Jeg har erfaring i behandling af bl.a. følgende lidelser:

DEPRESSION - 
Hvor pågældende lider af tristhed, ked af det –hed, manglende interesse for daglige gøremål, nedsat energi og manglende kræfter, manglende selvtillid, dårlig samvittighed, skyldfølelse, selvmordstanker, livslede, tanker om at livet ikke er værd at leve, besvær med at koncentrere sig, hukommelsesproblemer, rastløshed, følelse af at være mere stille, besvær med at sove, nedsat appetit eller øget appetit samt tanker om, at livet er meningsløst, og at det er håbløst.

ANGST -  hvor man kan have katastrofetanker, dødsangst, panikangst, angstanfald, bekymringsangst, tvangstanker og –handlinger, angst for at komme til at skade nogen anden, eller at ens børn eller andre pårørende kommer til skade eller dør. Udover dette kan man være bange for folkesamlinger, f.eks. at færdes i et indkøbscenter eller bare besøge det lokale supermarked. Man kan også være angst for sociale situationer.

ADHD/ADD - Indebærer at klienten lider at problemer med OPMÆRKSOMHEDEN. Man laver sjuskefejl, har vanskeligheder ved at fastholde opmærksomheden. Man har svært ved at koncentrere sig om, hvad folk siger til en, selv om de taler direkte til en. Der er problemer med at afslutte de sidste detaljer i et projekt og at få orden på ting. Man undgår eller udsætter at starte opgaver, og man har svært ved at finde sine ting. Man distraheres af støj og aktiviteter omkring en, og man har problemer med at huske aftaler.

Desuden lider den pågældende af HYPERAKTIVITET og IMPULSIVITET, hvilket viser sig gennem, at man vrider hænder og tripper med fødderne, man forlader sin plads ved møder eller i andre situationer, hvor det forventes, at man bliver siddende. Man føler sig ofte rastløs eller febrilsk, og man har svært ved at koble fra og slappe af, når man selv kan bestemme, hvad man skal lave. Man er overdrevent aktiv og nødsaget til at foretage ting, som om man er drevet af en motor. Man synes, at man ofte taler for meget, når man befinder sig i sociale sammenhænge. Det sker tit, at man afslutter sætningen for de mennesker, man taler med, før de selv når at afslutte den. Det er svært at vente på sin tur. De andre bliver afbrudt, selv om de har travlt.

LIVSKRISER - dvs. sygdom hos pårørende, problemer i parforholdet, børneopdragelse, økonomisk situation, arbejdsløshed, ensomhed. Man har problemer på arbejdspladsen og med mobning. Der kan også være en følelse af at blive forfulgt. Desuden kan man have såkaldte eksistentielle problemer, dvs. man har svært ved at se mening i livet, og det er svært at leve med forskellige tragiske hændelser i sit liv – det er svært at acceptere dem.

DEPRESSION, ANGST OG DEMENS -TILSTANDE HOS ÆLDRE

- Tolkesamtaler med indvandrere og flygtninge

- PTSD (Post Traumatic Stress Disorder):

-"Hukommelses glimt" flashbacks, dvs. tilbagevendende genoplevelser af den traumatiske oplevelse

- Genoplevelse: Udsættes man for omstændigheder, der minder om traumet, opleves en stærk angst/ubehag.

- Glemsel: Nogle vil fortrænge oplevelserne så meget, at de er "glemt", dette tapper meget af livsenergien

- Mareridt & søvnbesvær: Der forekommer ofte voldsomme mareridt eller søvnbesvær, ofte er det partneren, der registrerer den urolige søvn.

Desuden forekommer: Stressreaktioner, Støjoverfølsomhed , Overdreven opmærksomhed, Overreaktion ved forskrækkelse, tendens til at fare sammen, Hukommelses og koncentrationsbesvær, Hyperaktivitet, Isolationstendens, Mistro, Nedsat følelsesliv, Misbrugsproblemer, Depression, Lavt selvværd, Seksuelle problemer og impotens, Personlighedsforandring, Selvmordstanker og selvmord.

EN KORT PRÆSENTATION AF INDHOLDET I BEHANDLINGEN:

Udover en lang og bred erfaring med medicinering, dvs. psykofarmakologi har jeg følgende uddannelse i samtaleterapi, psykoterapi: jeg blev i 1991 færdig med et 1 ½ år langt kursus i kognitiv terapi i Umeå, eksaminatoren var professor Carlo Perris.

1993 gennemgik jeg et kursus i logoterapi. Dette er en eksistentiel terapiform, dvs. det drejer sig om at indse, at livet har mening til trods for alt det tragiske, der har berørt mennesket. Viktor Emil Frankl har udviklet dette.

I 2005 startede jeg på en 2½ årig lang videregående uddannelse i kognitiv terapi i Oringe, Vordingborg.

Jeg har modtagelse i Nørregade 6, 2. sal., 1165 København K. , som ligger 500 -600m fra Nørreport station - det tager til fods ca. 8 min. Til Nørreport station kan man komme på ca. 10 minutter fra Hellerup, Amager, på ca. 20 minutter fra Herlev, Holte, Virum, Høje Taastrup, Taastrup, Albertslund, Glostrup, Brøndby, Rødovre, Lyngby, Hvidovre, Ishøj, Hundige, Vallensbæk, på ca. 30 min. fra Skovlunde, Ballerup, Måløv, Farum, Værløse, Solrød, Allerød, Roskilde og lidt længere tid fra Køge, Hillerød og Frederikssund.

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Læs mere ▼

Sprog

Kontakt

89 88 53 77
Ring mig op
Send e-mail
x luk
Bliv ringet op af Antti Samppa
Efterlad dit navn og nummer, og Antti Samppa vil ringe dig op hurtigst muligt.
    x luk
    Kontakt Antti Samppa
    Skriv en besked til Antti Samppa.

       Adresse

       Nørregade 6, 2 sal
       1165 København