Annette Valentine - Coach, Mentor

Annette Valentine

Coach, Mentor

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Online life og karriere coaching til unge, udstationerede og særlig sensitive personer. Annette Valentine - Coach, Mentor

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

 

Online life og karriere coaching til unge, udstationerede og særlig sensitive personer

Føler du noget ikke er helt rigtigt i dit liv?
Ønsker du forandring? Måske en stor forandring, men er usikker på, hvad, hvor og hvornår?
Lider du af angst, depression eller stress og ønsker at finde en måde at komme tilbage til dig, den virkelige dig med minimal stress, overflod af tid, glæde og latter?
Har du svært ved at vælge hvilken karriere vej du skal vælge?
Er du flyttet til udlandet og overvældet af et nyt land og en ny måde at leve dit liv?

Så er du kommet til det rette sted.

Mit navn er Annette Valentine. Jeg er 39 år og fra Danmark - men bosiddende i Chennai i Indien.

Jeg tilbyder

  • Online life coaching og coaching via e-mail på engelsk og dansk. Jeg coacher dig, så du kan nå dit fulde potentiale og nyde livet. Et liv baseret på dine vilkår, regler og handlinger.
  • Expat coaching, både til danskere udstationeret i udlandet eller til dig udstationeret i Danmark.
  • Studie og karriere coaching til unge mennesker, der har brug for vejledning og coaching til fastholdelse i uddannelsesvalg og fremtidig karrierevalg. Gennem samtaler får du redskaber, som kan fastholde dig i dit uddannelses- og arbejdsvalg.
  • Sensitiv coaching for sensitive mennesker. Jeg er mindfulness mentor, der giver dig værktøjer til at lære at meditere på din måde.

Om mig
Jeg er uddannet ICI Coach niveau 1 fra Empowermind og har en Master Coach uddannelse i karrierecoaching fra CoachAcademy.dk. Desuden en Master in Arts, Guidance (vejledning) fra University of the West of England, Bristol. I øjeblikket er jeg i gang med en psykoterapuet-uddannelse ”Holistic Health practitioner”.

Jeg har arbejdet som UU vejleder i flere år. Udover at vejlede og rådgive unge mennesker med deres uddannelses- og karrierevalg, har jeg lavet motiverende workshops for de ”stille og ofte svage piger”, så de har en bedre chance for at blive hørt, få mere selvtillid og se hvor deres potentiale ligger. 

Jeg skriver artikler og blogger om valg i livet, livet på dine vilkår, erhvervsvejledning, uddannelse valg og hvordan man kan omfavne livet med alt, hvad det indebærer. 

Jeg er også forfatter til en e-bog, som du kan købe på Amazon; en vejledning om, hvordan man kan være sin egen karriere rådgiver – bogen er for studerende. 

Læs mere om mig på min hjemmeside – eller kontakt mig via GoMentor og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig godt videre i livet.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.