Anne Bräuner - Psykolog, Hypnoterapeut

Anne Bräuner

Psykolog, Hypnoterapeut

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Psykolog og hypnoterapeut. Anne Bräuner - Psykolog, Hypnoterapeut

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv

 

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet – og arbejder både som almenpsykolog og som sportspsykolog.

Jeg tilbyder samtaleterapi med særlig erfaring indenfor:

· Præstationsangst og perfektionisme i forhold til enten eksamen, erhvervslivet eller sport.
· Styrkelse af selvværd/personlig udvikling
· Arbejdsrelateret stress
· Angst, bl.a OCD, sygdomsangst, social fobi eller transportsangst
· Tab/sorg/livskriser
· Vægttab
· Forældresupervision. Dette er især til forældre til unge sportsatleter, som ønsker redskaber til at støtte deres udvikling.

Sideløbende med samtaleterapien arbejder jeg også med erhvervspsykologiske tematikker herunder lederudvikling og kurser i arbejdsrelateret stress. Dette gør jeg i samarbejde med psykolog Susanne Benderfelt – besøg vores fælles hjemmeside stress-gruppen.dk

Sportspsykologi
Jeg har i flere år arbejdet med mentaltræning til sportsudøvere. Eksempelvis har jeg arrangeret workshops i mentaltræning for grupper af elitedansere, som forberedelse til verdens største danseturnering, ”Blackpool Dance festival”. Ligeledes har jeg i mit arbejde i Fitness World været vant til at arbejde med grupper, og herunder hvordan man motiverer en gruppe til at yde deres optimale indsats.

Du kan blandt andet lære:

· at minimere selvkritik og styrke din tiltro til dig selv og egne evner
· at genfinde glæde og motivation
· mestringsstrategier til at klare de udfordringer, som du kan møde på vejen
· at håndtere høje forventninger fra både andre og dig selv
· at styrke din evne til at forblive fokuseret i pressede situationer og tilsidesætte de tanker, som kan forstyrre
· at få styr på negative tanker, så du kan realisere dine drømme og nå dine mål

Parterapi
Når vi danner tætte relationer aktiverer det ofte personlige mekanismer og sårbarheder, hvorfor parforhold af og til kan rumme konflikter og misforståelser. Det er derfor vigtigt at få indsigt i hver jeres personlige historier, så I kan forstå hinandens reaktioner. Fokus er på at få afklaret hvilke forventninger I hver især har til forløbet – hvad er det for forandringer I ønsker for jeres liv sammen?

Problemstillinger kan være:

· Forskellige livssyn, værdier eller udviklingsretninger
· Børn, delebarn og sammenbragte børn
· Flyttet, skiftet arbejde, mv.

Det at investere i ens parforhold kan få en række positive konsekvenser, hvor man lærer at forstå og hjælpe hinanden til at få et harmonisk liv sammen.

Metode
Metodisk henter jeg inspiration fra psykodynamisk- og systemisk tænkning, men jeg sætter stor værdi i at tilpasse metoden til den aktuelle situation uafhængigt om jeg agerer terapeut, konsulent eller underviser.

Hypnoterapi
Jeg er uddannet hypnoterapeut. Jeg anvender derfor af og til hypnoterapi som supplement til almindelig samtaleterapi, hvis det giver mening i henhold til den enkelte sag. Jeg har lavet en videodemo af en typisk hypnosesession på min hjemmeside.

Det er min erfaring, at brugen af hypnoterapi kan give en dybere forandring, fordi man herigennem lettere kan få adgang til en række positive resurser, der ofte er ubevidste.

Hypnose er særlig relevant til at bringe krop og psyke i balance igen efter oplevelser, der har været stressende, eller som forberedelse til oplevelser, hvor kroppen skal yde sit bedste.

Når jeg har arrangeret workshops, har jeg anvendt metoden til at hjælpe hver enkel deltager med at genfinde kontakten til deres eksisterende evner. I klinisk sammenhæng kan det bruges til at behandle forskellige angstformer såsom sygdomsangst, flyskræk, fobier mv. Det kan også bruges til behandling af stress, traumer og depression.

30 min gratis forsamtale

Studierabat kun 750 kr/time

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte eller at sende en kontaktanmodning (se links øverst til højre)              

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.